Gratulerer med dagen, blogg!

I dag er det på dagen ett – 1 – år siden jeg startet flyttet bloggen min til TypePad og satte i gang med blogging for fullt. (Det begynte med en bursdagsgratulasjon til Olaug, så jeg antar at det er tid for å si "Gratulerer med dagen, Olaug!" igjen.)

Første halvår var en særdeles aktiv bloggetid, mens andre halvår ble litt amputert pga. noen problemer med internett-tilgang. Det er litt bittert, men det får gå.

I anledning ettårsdagen har jeg litt statistikk på lager. Dette er tallene for 2004:

Antall poster/innlegg: 422
Antall kommentarer: 808
Antall sidevisninger (ikke unike besøkende): 44459

Jeg må si meg fornøyd med bloggeåret som er gått. Nå er det bare å kjøre på for å overgå det forrige.

Dette innlegget ble postet 23. januar 2005 kl. 21:37 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar