Impuls 2005

Det er bare kort tid igjen til en av de større happeningene i Kristen-Norge sparkes i gang for… ja, hvor mange år på rad er det egentlig? Skikkelig mange, iallefall. Det pleier å skje mye i løpet av helga, alle årene jeg har vært med (og det er faktisk alle) har en god bønsj ungdommer fått et første møte med vår Herre Jesus, tatt imot ham og blitt fylt av Den Hellige Ånd. Noen gledens dager, det er det Impuls-helga er.

I tillegg til møter og forkynnelse er det jo en god dose seminarer som skulle passe for enhver smak. Jeg tror til og med Thomas har klart å snike seg med til å ha et seminar. Noen heftige konserter har de klart å snike inn i programmet, og kaféene og chille-sonene er åpne og klare for å ta imot både sultne og mette, på den ene og den andre måten.

Jeg gleder meg så willt. Impuls ruler bigtime! Festival-kristendom (så lenge det bare blir med festivalene) er ikke å foretrekke, men fy fillen så gudd det er med noen store samlinger innimellom.

To, ja 2 dager er det igjen. Og hvis noen nå tror at jeg sitter i Midt-Troms og er bitter og ironisk for jeg ikke får være med tar dere feil. Selvsagt kommer jeg hjem. Det er Impuls. 100%.

Dette innlegget ble postet 26. januar 2005 kl. 21:25 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Nils sier:

    Wee. Vi gleder oss!

  2. Maria sier:

    ååå *kanon-missunte* eg åg vil!!
    vil vil vil vil vil vil
    kosa dokk MASSE! :D

Legg til en kommentar