Jordomseiling


Olaug og Oddgeir på vei til 6 mnd. jordomseiling 
Originally uploaded by Bjørnar Tollaksen.

I dag har de reist (ja, reist) ut i det store utlandet de skal tilbringe 6 (5?) måneder i. Det er skikkelig lang tid!

Jeg bare minner om den geniale reisebloggen de har opprettet spesielt for formålet: Olaug og Oddgeir’s drømmereise

(Jeg kunne tenkt meg å prøve å komme jorden rundt på 80 dager, akkurat som i boka. Kanskje ikke like vanskelig som i 1873 da boka ble skrevet, men 80 dager virker som en passe tid å reise jorden rundt på.)

Dette innlegget ble postet 8. januar 2005 kl. 4:07 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar