Juleferie

Det har vært utrolig godt med ferie i tre uker. Det er lette å glemme at det er så mange gode folk her hjemme, men jeg kommer fort på det igjen når jeg treffer alle sammen igjen.

Juleferien er kanskje den beste ferien av alle. Alle har fri, alle er klar for henging, og det blir rangling hver eneste natt. (Jeg har forsøkt — uten hell — å snu døgnet; i natt la jeg meg 0530. Det blir spennende å se hvordan det utarter seg til uka.) Jeg er sinnsykt godt fornøyd med denne ferien. Willt fornøyd. Og jeg er straks tilbake — Impuls-helga (tre uker til?) er det ny perm. Jeg har ikke akkurat dårlige forhold å tjenestegjøre i.

Flyet går som nevnt i morgen tidlig. Referansenummeret som står nedenfor er oppdiktet, så det nytter ikke å møte opp på Sola og knabbe flybilletten min. Jeg er egentlig satt opp på Hercules-fly — Forsvarets gamle transportfly der du må sitte i sånne nettingstoler de henger opp i taket og må ha på hørselvern fordi det bråker så mye — men håper at de som tidligere har skiftet til sivile fly. Hvis ikke blir det 4 timer i Herc, og det er jeg lite interessert i.

Søvn er et våpen, så jeg går og legger meg.

Dette innlegget ble postet 9. januar 2005 kl. 23:08 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Anne sier:

  Hei Bjørnar!
  Kjempe kjekt å hilse på deg når du var hjemme! Håper det blir greit å komme tilbake der du er også. Alltid godt å begynne med hverdagene igjen som de voksne sier:)

  Hilsen Anne

 2. Nils sier:

  Hehey.

  Håper du får tre okay uker der oppe i det kolde nord. Så er det jo vel konge å kunne reise på Impuls? Eller?

 3. Margunn sier:

  Heilt enige med deg i at julaferie e gudd! Me sko feirt jul fleire gonge i året!

 4. Bjørnar sier:

  Anne: I like måte! Me får sjå koss det blir med dei kverdagene…

  Nils: Eg må sei JA! Det er KONGE å kunne reise på Impuls. :) Og du skal vel spille der også? Tror det blir vilt bra. All erfaring skulle tilsi at det blir vilt bra.

  Margunn: Spørs om det hadde blitt det samme da? Eg trur eg vil sei meg fornøyd med éin juleferie.

Legg til en kommentar