Kaffebaren avvikles

Ja, det er fakta. De legger ned. Det er elendige greier. Jeg ser ironien i at jeg i går advarte de mot å høre for mye på Markedsundersøkelsen og heller jobber med sjela, og det at de i dag må legge ned. På en måte angrer jeg litt på at jeg sa det jeg sa. Nå som det gikk som det gikk var det jo ikke noen hyggelig avslutning i det hele tatt.

På en annen side var det en skikkelig fin avslutning. Jeg fikk drukket en siste kopp cappuchino, lest en interessant bok og tenkt både lenge og vel — lengre og bedre enn på lenge, faktisk. Hvis en ser det på den måten var det en fin avslutning.

Jeg klarer ikke å la være å tenke at det må være de nye eiernes feil, og det gjør meg skikkelig provosert når jeg tenker på det. Det gikk jo rundt i tre-fire (?) år før de kom inn i bildet, og et halvt år senere må det avvikles. Det er noe som skurrer i det bildet. Samtidig blir det rene spekulasjoner å tenke slik. For alt jeg vet kan økonomien ha vært dårlig da de tok over, og deres forsøk på å snu skuta lykkes ikke. Det kan skje den beste.

Etter reaksjonene å dømme har avviklingen har satt sterke følelser i kok. Jeg kan ikke annet enn å medgi at den nok hadde sjel likevel, den godeste Kaffebaren.

Men nå
er det

slutt.

Dette innlegget ble postet 6. januar 2005 kl. 5:05 og er kategorisert under Aktuelt. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Torbjørn Selmer sier:

  WHAAAT!?
  kva er d eg høyrer=!?
  Ska de legga ner kaffibaren? Å hvorfor har jeg ikke blitt informert før?! Trodde da jeg kunne få et innspill i dette?! Nei nå blei eg leie meg..

  Men takk for infoen Bjørnar.. sette pris på det:)

  Nå åpner forresten snart kaffibaren i Kjelabrotet 6. Den er åpen døgnet rundt!!

 2. Harald sier:

  De som JOBBA der fikk ikke vite det før stengetid, tirsdag. Fra onsdag av har det blitt stengt. Bu.

  Det var ikke pga. nye eiere som gjorde konkursen til et faktum, btw.

 3. Bjørnar sier:

  Kan vi stole på informasjonen?

 4. Harald sier:

  Det er bekreftet. Informasjonen kommer fra høyeste hold (som etter min mening er Thomas!)

 5. Renate sier:

  Tror kje kaffibaren någen gang har hatt et voldsomt økonomisk overskudd, om eg har forstått d rektigt… og såvidt eg forstår av Thomas og Jarle, så bare ler de av d nå… de hadde et enormt bra jobbeforhold der, såvidt eg har sett… men dagen ette va det visst 14 stk. innom for å prøva å kjøba d, så d blir nok ikkje stengt lenge:)

Legg til en kommentar