Rapportering fra Impuls

Jeg fikk forespørsel fra nettredaksjonen til Impuls i dag (alltid tidlig ute) om å skrive om Celebration-samlingene til nettsidene deres. Det var lett å si ja. Siden jeg uansett hadde tenkt å skrive noe til bloggen om det, så hvorfor ikke for Impuls-sidene også? Kommer til å poste dobbelt, dvs. både her og der.

Det som topper hele driten er at jeg har fått låne med meg det digitale speilreflekskameraet til far også (å, glede — det kameraet tar så vilt av!), og kan love mye bilder både underveis og i etterkant.

Dette innlegget ble postet 28. januar 2005 kl. 18:15 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar