Skjult ID

Mobilen ringer. Skjult ID.

– Bjørnar Tollaksen.
En myndig stemme høres i andre enden:
– Det er fra Sambandsbataljonen.
Shit! Hjertet banker fortere, tankene raser forbi. Har jeg tatt feil av datoen? Skulle jeg egentlig vært i Bardufoss nå? Har jeg gjort noe galt? Jeg har helt sikkert gjort noe galt. Hva har jeg gjort galt? Nå blir det refs. Dette er bad. Nå har jeg driti på draget.
– Jeg har reiseinformasjon til deg. Tidspunktet er 0930. Har du noe å skrive på?
Enorm lettelse.
– Ja.
– Ditt referansenummer er Zulu Tango 5 3 Yankee Delta (ZT53YD, ref.nr. er endret). Er det mottatt?
– Mottatt.
Klikk.

Dette innlegget ble postet 8. januar 2005 kl. 4:19 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Berit Serina sier:

  For noge frikete greie, skal aldir i millen æg i alle fall. Forresten d referanse nummeret hørres litt ut som en dans, æ d dæ?

 2. Harald sier:

  Hm, om du nettopp fortalte oss «hemmelig-stempla» informasjon? :D

  (tippe der blir en DEL folk på flyplassen klokkå 0930)

 3. Bjørnar sier:

  He he he! Eg seier jo at «ref. nr. er endret». Du kommer ikkje særlig langt med det nummeret der, vil eg tru. (Eg dikta det…)

  Og informasjonen er neppe gradert («hemmelig-stempla»).

 4. 15. Johannessen sier:

  «driti», det må vera ein ny måte å seie det på.

Legg til en kommentar