Øvelse Battle Griffin 2005

DET BLIR STILLE HER I 2-3 UKER FREMOVER.

Ja, stille. Stille som i graven blir det. Jeg reiser på øvelse, den største øvelsen i år, med 14 000 soldater fra Norge, Sverige, Finland og USA.

Battle Griffin er navnet, og Nord-Trøndelag er stedet (også kjent som "barteland").

Alt kan skje. Kanskje kommer Kongen og hilser på. Kanskje kommer Hærens Jegerkommando og knerter oss. Kanskje hiver stridsdommerne tåregass inn i teltene våre. Kanskje skjer det ikke en dritt. Det vil vise seg.

Jeg er tilbake rundt 9.-10. mars. Dere får slå dere løs og underholde hverandre i kommentar-seksjonen så lenge.

Dette innlegget ble postet 21. februar 2005 kl. 21:34 og er kategorisert under Blogging, Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. 15. Johannessen sier:

  Lykke til. Ta med ei god bok og litt smågodt!

 2. snorre sier:

  oi! om du forviller deg til trondheim, gi meg et pling så kan vi ta en kaffe.

 3. Thomas Wilhelmsen sier:

  Vi hadde en lignende,- dvs tilsvarende,- øvelse på Hustad, når jeg gikk inn i siviltjenesten. Da skulle vi «dramatisere» et generalmøte i FN. Det endte blant annet med at Grønland ble nuka..;) Fortell oss hvordan det gikk!

 4. PålB sier:

  *Slår meg løs og underholder de andre*

 5. Nils sier:

  tam ta tam ta tam *tromme med fingrene*

 6. Anonym sier:

  Hei Bjørnar,
  Håper du vinner krigen. Og håper for din del at du for det meste slapper av i et eller annet ko. Det er mange primitive briter som kan ta deg til fange. Ser frem til at siden din blir oppdatert. Lykke til.
  Bendik.

 7. Anders sier:

  Var det du som kjørte den tanksen inn i den husveggen???

 8. Bjørnar sier:

  Anders: Eg må sei nei. Og ikkje den som kjørte over bilen heller. Og ikke de to andre stridvognulykkene under øvelsen. For en gjeng…

  Bendik: Det ble avslapping i ko, ja. Vi ble aldri angrepet, og jeg fikk ikke avfyrt en liten rødfis engang. Kjipe greier. Britene var forresten ikke med. Amerikanerne var der til gjengjeld, og de var like paranoide som en skulle tro. Da noen lokale guttunger fyrte av noen knallskudd i nærheten av kommandoplassen løp US Marines ut, la de i bakken og stripset hele bunten.

  ThomasW: Bra jobba med generalmøtet i FN! :D

  Snorre: Det må bli en annen gang. Kom aldri til Trondheim.

  Steinar: Jeg tok med fem. Smågodtet ble ordnet på BMP (Bamsemumspatrulje). :)

Legg til en kommentar