Blogger: Anne Haugstad Vigrestad

Hun er vel ikke akkurat ny blogger lengre (begynte jo pigede i oktober — har du gått inn for å holde det hemmelig, Anne?). Det er ikke alltid det går like fort i svingene her…

Dette innlegget ble postet 4. februar 2005 kl. 18:58 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. anne sier:

    Nei nå blei æg øvejidde! Takk for at du tæge mæg m på «ny- blogger»- innleggå dine! Ja pga stor pågang på siå mi he æg dessverre mått hallt d hemmelig..eeh..

  2. anne sier:

    forresten hette æg bare anne haugstad å ikkje vigrestad:)

  3. Bjørnar sier:

    Eg forstår. Under «About me» på sida di står det Anne Haugstad Vigrestad (og jeg stusset på Vigrestad, siden jeg bare hadde hørt Anne Haugstad tidligere), men jeg ser jo nå at Vigrestad er steder du kommer fra, og ikke etternavnet ditt. He he he… Min feil.

Legg til en kommentar