En gledens helg

Det har vært en intens helg, kanskje den beste utnyttede permen til nå. Impuls dominerte helga, og med det påfyll for sjelen (eller var det ånden?) og gjensyn med venner.

Jeg blir skikkelig oppmuntret hver gang jeg kommer hjem. Gode folk betyr gode samtaler og dypere relasjoner. Det er en helt spesiell kultur for oppmuntringer og komplimenter som jeg ikke finner så ofte. Ta for alt i verden vare på denne kulturen. Det står her: "Dere skal oppmuntre hverandre hver dag, så lenge det heter «i
dag», for at ingen av dere skal la seg bedra av synden og bli forherdet."*

Å komme tilbake i leiren er alltid litt kjipt de første dagene; overgangen kan være litt hard. Denne gangen har jeg begynt rolig med lesedag i hele dag. Lesedag, som til eksamen? Ja, nettopp til eksamen, i morgen den dag. Internasjonal Politikk er faget, og tiden til rådighet er seks timer på en to-linjers oppgave. Det blir spennende å se hvordan det går. Jeg er ved godt mot, enn så lenge.

Livet er bra for tiden. Det er i balanse på mange områder: Arbeid – hvile. Utfordringer – moro. Sosialt liv – alene-liv. Planer og drømmer – til stede her og nå. Ting er i harmoni. Harmoni er bra. Jeg liker balanse og harmoni. Balanse … og harmoni.

Dette innlegget ble postet 1. februar 2005 kl. 18:05 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar