Krig, fred, politikk og sånn

Jeg fikk karakter på eksamenen min i "Internasjonale relasjoner og konflikter" i dag. Faget er en del av statsvitenskapsstudiet, og jeg har tatt det gjennom voksenopplæringa i Forsvaret. Det er et urolig interessant fag som gir mer forståelse i hva som skjer i verden, med spesiell vekt på kriger og væpnede konflikter.

Og eksamen gikk bra, jeg fikk en B. Det er jeg meget godt fornøyd med, og det er derfor også trygt å gjøre besvarelsen min tilgjengelig. Hvis noen synes det kan være interessant med norsk utenrikspolitikk i forhold til NATO og EU, vil dette være aktuelt. Hvis ikke er det bare å hoppe over det følgende og gå videre. Her er eksamensbesvarelsen min:

"MELLOM BARKEN OG VEDEN — Norges utenrikspolitiske utfordringer i en ny tid"

Dette innlegget ble postet 21. februar 2005 kl. 19:25 og er kategorisert under Artikler/reportasjer/essay. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. ingvar sier:

    linken virker ikke!

  2. Bjørnar sier:

    Ah… Beklager. Nå skal den være i orden.

  3. Dan Michael sier:

    Gratulerer med karakteren! Artig å lese hvordan du løste eksamen. Norge har da vært medlem av NATO (1949-2005) lenger enn vi var nøytrale (1905-1940), men ellers var besvarelsen din veldig flott lesning med imponerende lite slurv (les: en del slurv i min :))!

Legg til en kommentar