Sløve bloggere?

De som har fulgt litt med på bloggene rundt om i denne Sarons-kretsen vår har antakelig fått med seg at Torstein har kommet i skade for å klassifisere to andre med-bloggere som sløve bloggere (noe som forøvrig ikke ble særlig godt mottatt av mottakerne). Men saken var ikke over med det. Da den ene febrilsk prøvde å forsvare seg, fulgte Torstein opp med en personlig vendetta som (på en veldig festlig måte) latterliggjorde det nevnte forsvaret.

Det var derfor med glede og en god porsjon skadefryd jeg i dag (via Kristian Lindtveit) oppdaget at Anne Haugstad har klassifisert blogger-lenkene sine som "De som blogger aktivt" og "Ikke så aktive bloggere". Og gjett hvem som havner i "Ikke så aktive bloggere"-kategorien (i godt selskap med de to han selv prøvde å henge ut)? Er det Torstein Bjorland? Ja, ER det Torstein Bjorland? Ha ha ha! Eg må le!! Høgt og lenge må eg le! Aaaa ha ha ha ha ha! :D

Svir det, Tosså? Først den søte kløe, og SÅ… LOL!

Dette innlegget ble postet 11. februar 2005 kl. 19:37 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Torstein sier:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIII!!! Å, så vondt! Hvilken smerte min sjel kjenner når jeg tar inn disse ord og ser at jeg helt uten grunn er blitt klassifisert som en «ikke så aktiv blogger». Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Argh. Ve over denne klassifiseringen. Veveve!

 2. ragnhild sier:

  haha… ragnhild seie seg godt fotnøyd med det med å få torstein i same blogge-kategori! hahahahahahahahahaha

 3. Bjørnar sier:

  LOL! Eg ser det svir, Tosså! Eg ser det svir og eg godter meg! :D

  Og Raghnild gnir det inn. Det er så bra, det er så fortjent!

Legg til en kommentar