Capuccino Love

Dette innlegget ble postet 19. mars 2005 kl. 1:05 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Oddgeir sier:

  Litt utenom innlegget:
  Men vi er oppe aa gaar igjen. Vaert litt utenfor sivilisasjonen..

  -oddgeir-

 2. Bjørnar sier:

  Gudd! Trodde egentlig internettdekningen skulle være god i Thailand, men jeg ser jo nå at dere ikke er i Thailand lengre… Fiji-øyene er vel litt mer utilgjengelig enn turist-Bangkok.

  Uansett utrolig kult å følge med på reisen deres! Kontinuiteten i skrivingen er blir stadig mer imponerende. :) Så får det heller gå at internett-tilgangen legger begrensinger.

  Litt merkelig at du ikke fikk noen til å sponse dere med sattelittelefon med internett, Oddgeir. Jeg tror du glemte det i planleggingen. ;)

 3. Anders Serigstad sier:

  Litt til utenom du kommer vel heim til Star Wars 3 Bjørnar??????? Den må jo bare ses. Snakkes vel i påsken selv om eg reise til Lyngdal i mårå du kan vel koma på besøk?

 4. Bjørnar sier:

  Jeg kommer faktisk hjem til Star Wars 3-premieren. :)

  Spørs om det blir tid og anledning til besøk nå denne ferien. Skal du være i Lyngdal hele påsken? Du må komme hjem og hilse på før neste tirsdag iallefall…

Legg til en kommentar