Eier bloggen meg?

Ja, må vi ikke alle sammen ta testen? [Oppdatering: Ja, enda flere.] Nøyaktig samme resultat som for et halvt år siden. Jeg var den gang litt bekymret over resultatet, men etter å ha sett Påls resultat er jeg beroliget.

25 %

My weblog owns 25 % of me.
Does your weblog own you?

Dette innlegget ble postet 22. mars 2005 kl. 20:30 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Roar sier:

  Bjørnar har juksa på testen!!!

 2. PålB sier:

  Ja, du må bløffe Bjørnar! ;)

 3. Bjørnar sier:

  Siden jeg her ikke har noe å skjule, offentliggjør jeg svarene mine for at de kan etterprøves: Jeg svarte ja på spm. 2, 5, 9 og 14.

  Betviler dere fortsatt resultatet?

 4. Anders Serigstad sier:

  12.5% prosent her

 5. Ole Martin Kro sier:

  0 %My weblog owns 0 % of me.Does your weblog own you?

Legg til en kommentar