Midt imellom

Dette er død tid. Den store vinterøvelsen som vi har hørt gjetord om og forberedt oss til hele året er over. Om to – 2 – dager er det påskeperm, en etterlengtet og kjærkommen sådan, og dagene nå er på mange måter bare fyll mellom to gode tider.

Det er alltid vanskelig å begynne bloggingen igjen etter et langt avbrekk. Å blogge hver dag er både lettere og vanskeligere enn å blogge en en gang i uka, en gang i måneden eller en gang i ny og ne. Lettere fordi det blir en rytme, en vane, noe som blir en del av deg. Vanskeligere fordi det skaper et visst press om å stadig levere.

Jeg tror det er mest lettere. Når en blogger daglig vokser det frem tanker og ideer i løpet av dagen eller uka, og så er det bare å mate det ut etter hvert. Det er lettere å gjøre krumspring og skyte inn plutselige innfall, og det er lettere å skrive det som faller seg — både seriøst og mindre seriøst.

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg et lite skjeggeksperiment gående for tiden. Det går ut på at jeg tar bort litt mer skjegg hver dag, og det er absolutt et spennende prosjekt som anbefales for de som har mulighet til det. Du får prøvd ut mange ulike varianter (selv om noen varianter utelukker andre), og det er en fin nedtrapping til en skjeggfri periode. Min skjeggfrie perioden begynner offisielt i morgen, til Benedictes glede, vil jeg tro. Det er ingen hemmelighet at søstera mi aldri har vært noen stor fan av at jeg har skjegg. Hun om det.

Jeg reiser direkte til Kristiansand for å besøke Ingvild og Ole i helga, og kommer hjem mandag ettermiddag. Det blir vel henging og full fart hver kveld/natt, og kanskje også en påsketur eller tre? Jeg stemmer for at vi tar med egg og pølser og hopper ut i naturen — gjerne både med og uten ski på beina. Uansett blir det godt å komme hjem og treffe venner og kjente. Godt, ja skikkelig godt blir det.

Dette innlegget ble postet 15. mars 2005 kl. 20:03 og er kategorisert under Blogging, Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. 15. Johannessen sier:

    Stille på påsketure eg ja!

Legg til en kommentar