Ny blogger: Jarle Aarbakke Tollaksen

Min bror Jarle har begynt å blogge. Han er utrolig dyktig å skrive og har mye på hjertet, så det er all grunn til å følge med.

(Litt bittert at Info-Ina og LAN-Pål var før meg med nyheten om min egen brors bloggestart, men det skyldes jo bare sløvhet fra min side. De kan neppe klandres for det.)

Dette innlegget ble postet 30. mars 2005 kl. 9:58 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. anne sier:

    nei nå sjine d øve! æ d bror din? du snakka mæg om.

  2. Bjørnar sier:

    Kunne du ikkje sjå det? I så fall trur eg du være en av de første…

  3. Anne sier:

    Jau kanskje d.. Men he liksom bare ikkje visst d:)

Legg til en kommentar