Nye hårsveiser

Når en ikke har skjegg må en eksperimentere med hårfrisyren, f.eks. snauklippe seg på siden og/eller beholde en lang og god hockey…

Dette innlegget ble postet 14. mars 2005 kl. 14:26 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Anders sier:

    Militæret får fram det merkeligaste i folk. Godt eg holder meg unna. Visste du det har kome snø her på Bryne. brrrr.

  2. Kristiansen sier:

    Jeg ser vennligst at de fjerner bildet av meg med øyeblikkelig virkning da det med hjemmel i Kristiansens Lover §1.2.3 medfølger kosmiske følger av dimensjoner og stiller meg i et dårligere lys pga. av Gundersens seriemordermullet! Eller ikke ;) Fin blog forresten.

Legg til en kommentar