Påsken 2005

Påsken er over, og det har vært en sjefsferie. Jeg får inntrykk av at det alltid er liv og
røre og rangling til langt på natt på Bryne, men jeg vet jo selvsagt at
det bare er fordi alle har ferie. (Eller er det?) Jeg har til og med hatt på langrennsskiene
— det er stort sett én gang i året jeg har på langrennski, og det er
den ene dagen i påsken. Det har også blitt noen liter med kaffe og en
del timer med drøs og henging, og det er jo alltid suksess, spesielt
når alle er hjemme, har fri og ikke har noe som helst å gjøre. Det er suksess.

Nå er jeg er tilbake i det kalde nord, der Kong Vinter hersker og gresset aldri gror. Til mai sier de snøen kan ligge. TIL MAI! Jeg har likevel mine tvil, for det har smeltet ganske kraftig nå i løpet av påsken. Det har smeltet, frosset på og så halvveis smeltet igjen, slik at det er en blanding av is med vann på og påskesnøslush (-sløsj?). Rett utenfor vinduet har det faktisk smeltet helt ned til bakken, og avdekket da en aldri så liten haug med snus der folk en hel vinter har lent seg ut vinduet for å spytte ut snusen. Det kan bli spennende å se hva mer som kommer frem når snøen smelter.

Foran den neste perioden som ligger foran skal vi varme med 3-mil på ski på fredag. Vet du hvor langt tre mil er? På NATO-planker og med pakning? Det er skikkelig langt.

Dette innlegget ble postet 30. mars 2005 kl. 9:23 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar