«Vart det betre no?»

Dette innlegget ble postet 14. mars 2005 kl. 10:25 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Cathrine sier:

  Ikje så veldigt….:o)

 2. eirikb sier:

  Du ser fremdeles ut som en motorsykkel-dude! :D

 3. magnus sier:

  det var nydelig. Hadde eg hatt skjegg hadde eg sikkert ikkje hatt det sånn, men det betyr ikkje at du ikkje såg sjef ut.

 4. Ole Martin sier:

  Du vett godt hva jeg mener Bjørnar:

  DU ER NYDELIG!

  Tenk bare når sommeren kommer, det er beachvolley og etter en god økt, så smiler du ler og ser på oss andre: Trøtte og slitne av det hele… Så børster du sanden ut av skjegget og ler godt!! «Det er for lett!»
  Alle lurer på hvordan du får det til… Innerst inne vet du at styrken ligger i selvtillitten skjegget gir!

  Innerst inne vet vi alle det…

  -Ole Martin

 5. 15. Johannessen sier:

  Det er dette som skal til, det er det litle ekstra som alle sports folk talar om. No må det bli noko på deg!

 6. Bjørnar sier:

  Takk skal dere ha, og spesielt Ole Martin Kro, som aldri går av veien for å kalle meg nydelig (et ord jeg gjerne skulle sett byttet ut med et annet som ikke er så sinnsykt femi).

  Du har også et poeng, Ole. Helt klart et poeng. Jeg ser det nå! Det er vel dette jeg ofrer ved å ta skjegget…

  Men Magnus, klart du hadde hatt det sånn! Keffor ikkje? Gje meg én god grunn til ikke å ha det sånn!

Legg til en kommentar