Blogger: Tone Moi

Tone har hatt litt hemmelige og halv-hemmelige blogger opp gjennom tiden (hvor mange skapbloggere er det egentlig der ute?), men nå er hun har endelig valgt å gå inn i det gamle, trauste, veletablerte offentlige rom der alt er blottstilt og folk fiendtlige. Ok — kanskje ikke så veldig fiendtlige, men alt er iallefall blottstilt. Men er det egentlig blottstilt når en velger selv hvor mye en vil vise?

Her er hun iallefall, Tone Moi.

(Bare ett spørsmål, Tone. tonepaulamoi.blogspot.com/ Paula?)

Dette innlegget ble postet 7. april 2005 kl. 15:38 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar