Bloggere: Ina Berg Hersdal og Elisabeth Gusevik

Ina Berg Hersdal

Elisabeth Gusevik

Disse to bloggerne er litt i en egen klasse. Den ene begynte og sluttet så fort at jeg ikke rakk å få henne inn i lista, og når jeg sier sluttet så mener jeg egentlig fortsatte. Den andre har blogget noe lengre, men har nå plutselig funnet det for godt å slutte. Som en respons er det på sin plass å relansere henne.

Ina har skapt sin egen
blogge-sjanger: Info-blogg. Hvis du lurer på hva som er forskjellen på
en info-blogg og en vanlig blogg, så er ikke så lett å få øye på ved
første øyekast. Ikke ved andre heller. Hun sier hun skal slutte (eller
at hun EGENTLIG har sluttet), men jeg har mine tvil. Få ting tyder på
det så langt, og godt er det. Det er festlig lesning.

Elisabeth er jeg litt
mer usikker på. Hun kan fort finne på å fortsette skrivestansen bare på
viljestyrken i lang tid, men jeg vil tro at hun kjenner det krible i
skrivefingrene etter hvert. En flittig leser er ofte en uhelbredelig
skribent (jeg snakker for meg selv og Jarle her) og Elisabeth er neppe et unntak. Jeg presenterer henn igjen fordi jeg inderlig håper hun tar fatt igjen, både for hennes egen del (kjenner du skrivekløen, Elisabeth?) og for vår (for jeg kjenner lesegleden). Så syng "få gang på det" alle mann. Hun har forresten en gjestebok med mer liv i enn Frøylandsvatnet.

Dette innlegget ble postet 4. april 2005 kl. 22:52 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  *Få gang på det Ellå, få gang pååååå det* x4 (minst)

 2. ina sier:

  *joine d sværa koret her*

  hehe, d va veldig løye å læsa dette Bjørnar!! haha! men æg HE jo slutta:P

 3. Bjørnar sier:

  Me får sjå, Ina. Me får sjå…

  Eg har egentlig bare en ting å si: Bare tapere gir opp. Tapere, seier eg. Er du en taper, Ina?

  Oppdatering: Det er hun tydeligvis ikke. Hun er i gang igjen.

 4. Jarle sier:

  Ja, er du en taper Ina??

 5. Ellå sier:

  VILT så du hadde skreve om oss.. :P Eg har hatt så lidå tid i d sista så eg fekk kje lest d før nå. Hoho! Men du har nok litt rett. Meg å Ina e nok litt spesielle ;) Men du hadde rett i d at eg kjenne skrivekløå. D e skummelt! Men eg savne å skriva. Savne å skriva bittelitt av å te, bare sei kæ eg tenke å føle.. Hmm. Kanskje eg må begynna igjen? *må tenka litt på d*

  Men du skrive vanvittig bra! Digge å lesa d :) Lure på om d ligge noge i Aa.Tollaksen slektå..?

  We see suddenly!

 6. ina sier:

  me æ nok dæ ja Adele…:P hehe=)

  om eg æ noge taper? heilt greit for mæg om dåkk meine eg æ dæ, men æg syns faktisk ikkje dæ sjøl=)

  trur d ligge i den slektå ja! di skrive jo bare vannvittigt bra!:) knall kjekt å læsa d!

  og Elisabeth; sjøl om du egele he sagt du sko slutta så må du bare skriva igjen, du sa jo faktisk «for ei stund», så d æ ingen skam dæ;) bare få gang på d:D

 7. Elisabeth sier:

  Bra poeng du har der Ina ;) Hehe, men nå er eg allereie i gong igjen. Blir spanande å sjå korleis dette går… Talaz!

 8. Bjørnar sier:

  Nei, eg ser jo at du ikke er en taper, Ina! Det var det eg tenkte meg! :)

  Takk for kompliment, Ina og Elisabeth. :) Litt usikker på om skrivinga skyldes arv eller miljø, de lærde strides vel fortsatt. Sikkert en blanding, sier de. Sikkert en blanding.

  Godt å se du også er i gang igjen, Elisabeth. Gleder meg til å følge med!

Legg til en kommentar