Forbønn

Melding fra HanneH:
"Eg har fått tannverk, må operere, noe eg ikke har råd te i USA. Eg kan ikke spise el. sove. Typisk at d kommer rett før outreach. Be om helbredelse. Takk. Klem HanneH."

Dette innlegget ble postet 1. april 2005 kl. 18:05 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Roar Aardal sier:

  Jeg tror det hjelper mer å be om penger :P

 2. Bjørnar sier:

  Ja, det ene underet er ikke større enn det andre, så hvorfor ikke? Og det løser seg jo hvis du bare gir henne 700$.

  Men en helbredelse hadde vært like bra.

 3. Hanne H sier:

  Jah.. daa va u moje bedre!! hallelujah… eg har tatt noe antibiotika aa eg kjenne nesten ingenting! Det blir bedre aa bedre… tror eg komme te aa klara meg!! Gud e gode vetdu.. Han he makt te at eg klare meg fint te eg komme te Norge om en mndes tid!! JUPP…oppdatere seinere om det!
  TAKK FOR FORBONN!!!!!!!!!

 4. Bjørnar sier:

  Nice. :)

Legg til en kommentar