Navneforslag

Det finnes mange gode navn på materiell i Forsvaret. Det er for så vidt presist, det er ikke det, det høres bare så utrolig latterlig ut noen ganger. Jeg lurer av og til på om det er noen som har sittet og hatt det festlig når de skal finne på navn på ting, eller om det bare er en stakkars materiellansvarlig som har prøvd å være mest mulig dekkende i sin beskrivelse.

Den teorien jeg likevel heller mest til, er at det sitter en komite (alltid en komite) et sted og leker en lek. Tre stykker skriver ned på en lapp hvert sitt tilfeldig valgte ord, så puttes lappene oppi en hatt, og lappene blir trekt opp av hatten og satt sammen i den rekkefølgen de blir trukket. Resultatet blir som dette (og dette er reelle navn):

(Og med en liten modifikasjon passer den øverste beskrivelsen perfekt på meg: Hvit, lang, Bjørnar.)

Dette innlegget ble postet 21. april 2005 kl. 19:44 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Larsi sier:

    eg syns beskrivelsen va goe uden modifikasjon:) du æ jo et under:P

  2. Bjørnar sier:

    Hehe! Godt poeng! :)

Legg til en kommentar