The Last Word and the Word After That

Brian McLaren er ute med sin tredje bok i triologien som uforsker og utfordrer tradisjonell evangelisk teologi og måter å gjøre/bygge kirke på. The Last Word and the Word After That heter den (genial tittel), og temaet som blir problematisert er vår forkynnelse/forestilling av helvete. Jeg tipper det blir bråk.

De to forrige bøkene var særdeles interessante, og ting tyder på at også denne boka kan røske og rive litt i vante forestillinger, og utfordre til å tenke gjennom på ny det vi tror på enten vi ender opp med et nytt ståsted eller blir stående på det gamle (eller en kombinasjon). Det blir interessant å følge diskusjonen og reaksjonene på og rundt boka.

Omtaler kan leses hos Theocentric (omfattende gjennomgang — god å lese for å få oversikt over hva det går i) og Theologica. Det finnes også et kapittel tilgjengelig på nett.

(via)

Dette innlegget ble postet 24. april 2005 kl. 16:42 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar