Travle tider

Det har vært hektisk den siste tiden. Jeg har vært på teorikurs for C1 hver kveld fra seks til ni, og når tjenesten varer frem til klokken fire og det er middag blir det lite fritid igjen. Selv om det har vært intensivt (seks kvelder) ga det resultater; i går besto jeg teorieksamen, bare en uke etter at det var påbegynt, og neste uke er det planlagt å ta praktisk prøve. Hvem sa at Forsvaret ikke er effektivt?

Jegerprøven i forrige uke var også suksess, så nå kan jeg vel smykke meg med tittelen "jeger" (eller må jeg skyte mitt første vilt først, kanskje?).

Jeg kan ellers melde at Rune Tjønsø, min militære romkamerat som for et par måneder siden hadde en gjesteopptreden her på bloggen der han med all sin kraft gikk inn for å sverte min person, jobber med en oppfølger som snart kommer på trykk skjerm. Det skulle ikke forundre meg om han kommer med nye grunnløse beskyldninger og forvrengte fakta, men festlig blir det nok. :)

Dette innlegget ble postet 15. april 2005 kl. 12:48 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar