Unified:Praise

Jeg må skryte litt av dette albumet. Det ser ut til at de dyktigste lovsangsfolkene i verden finner sammen for tiden, og da tenker jeg på Hillsong United, Delirious? og Soul Survivor (noen som vet hvor Passion blir av i den sammenheng?).

Unified:Praise er et liveopptak fra en lovsangskonsert/-møte i Hillsong (Australia) der Delirious? og United har cirka hver sin halvdel, og fy fillen så bra det er!

Spesielt de to første sporene, Everyday og Free av United, er konge! (Blir de sunget på Saron forresten?) Ellers har Delirious? med krem-sangene gjennom tidene: Did You Feel the Mountains Tremble, Majesty, History Maker. Bland det sammen med live-stemningen fra Hillsong, så har du krutt.

Det eneste jeg har å utsette på plata er at den godt kunne vært lengre. Veldig mye lengre. Få fatt i den og hør på den.

Dette innlegget ble postet 15. april 2005 kl. 15:50 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. PålB sier:

    Everyday holde med på å øva inn nå! =) Skambra sang!

    Den platå e forresten fantastiske. Har tri CD’a av Hillsong nå, og alle e STEINBRA! Den nyaste så di akkorat har komt ud me, kjøpte eg i London, og den e vilt bra den og! =) Go buy!

Legg til en kommentar