Examen philosophicum

Eksamen i Ex.phil. i morgen.

Har jeg lest? Teller Sofies verden? Jeg har hørt at det skal være mulig å stå på å lese den, og la oss bare si at det vil vise seg.

Ønsk meg lykke til.

Oppdatering: Ferdig med eksamen. Litt haltende, men forhåpentligvis godt nok til å stå. Takk for lykkønskinger og beroligelser. Nå er det av gårde, Kåre, på kanotur — nedover Barduelva med overnatting under åpen himmel/i sju-duker (stryk det som ikke passer). Det er dimmetur på gang. :D

Dette innlegget ble postet 26. mai 2005 kl. 22:59 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

13 KOMMENTARER

 1. Ingvild sier:

  LYKKE TIL!

 2. Chr. sier:

  Tro meg, har du lest Sofies Verden og kikket litt i oppsummeringsboka til Vaags så går dette glatt som smør. Tre dagers lesing var nok for meg, og på den tiden (i gamle dager) var ex.phil hakket større enn i dag også…

 3. Anne sier:

  Lykke til Bjørnar!

 4. 25. Johannessen sier:

  Kan ikkje seie anna enn lukke til.

 5. 15. Johannessen sier:

  Kan ikkje seie anna enn lukke til.

 6. Anonym sier:

  Lykke til, Bjørnar!

 7. Ingvild sier:

  Vaags ja…for en gode mann!
  Han va foreleseren vår i Ex-phil og Ex-fac!
  Han e en sinnsykt god foreleser!
  (Og så e han kristen, og det e jo ekstra kult…kristen filosof!)

  Igjen, lykke te, Bjørnar!

 8. tomRune sier:

  Lykke til Bjørnar, og med sofies verden, og Ralph Vaags oppdummering, då er du godt forberett. Ingvild, kor tok du ex.phil og fac.? hadde du Ralph til foreleser? For en mann seie eg bare….for en mann:) Han e bare et levende oracle. Hadde han til foreleser eg og i mi tid:)

 9. ina sier:

  åja, forresten, en av dei «lykke til’ane» va frå mæg:)

 10. Ingvild sier:

  Tom Rune: Eg har tatt ex-phil og ex-fac på HiA. Vaags e foreleser der nå. Ja, han e rett og slett et levande orakel, og sinnsykt god å undervise!

 11. ingvar sier:

  savne litt solid blogging nå! trenge litt inspirasjon :)

 12. ina sier:

  5 dage si sist du bloggde, Bjørnar… Dette æ ganske uvant for meg…

 13. Bjørnar sier:

  Ja, eg må beklage. Det skyldes vilt dårlig internettilgang, og er dessverre utenfor min rekkevidde.

  Nå er første gang jeg er på nett siden fredag (ja, fredag, det er VILT lenge siden i denne internett-tidsalderen!), og jeg har bare fem minutter før jeg må av gårde igjen. Så sånn er det. Ser.

Legg til en kommentar