Militært-sivilt

En merkelig ting jeg har observert i det siste, er hvordan folk går kledd på kveldstid. Etter middag skifter de fleste til sivile klær, og det er ikke dette det er noe merkelig med det. Det som er merkelig er at noen få, når de tar av seg uniformen og tar på seg sivilt, går med klær av denne hippe, litt urbane moten som kalles GI-style (eller noe sånt? HanneH?) og består av bukser, gensere e.l. som er kamuflasjemønstrede. I sivilt!

Prøver de å være ironiske, eller faller det helt naturlig?

Dette innlegget ble postet 24. mai 2005 kl. 20:06 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Anonym sier:

  Jeg har hørt at det skal være inn nå. Så di følger vel bare med i tiden.

  *Burn!*

 2. PålB sier:

  Og du tippet riktig, den var fra meg!

  mvh Pål, inspired by Kelso @ That 70s..

 3. Bjørnar sier:

  He he he… Frik.

 4. Nils sier:

  Camo style er inn i det urbane strøk for tiden. Favorittbuksa mi fortiden er en halvsaggete camobukse. Og til denne bruker jeg fargesprakende overdeler (t-skjorter og hettegensre). veldig populært for tiden.

 5. Bjørnar sier:

  Jeg vet godt at det er populært for tiden (og det gjelder deg også, Pokke). Det ironiske er ikke at kamo-klær er populært, men at militære går med kamoklær i sivilt.

  Tog dokke an, eller må eg fram med ei teskjei?

 6. Nils sier:

  eg tog an isje…. not! tog an eg.

Legg til en kommentar