Når strikkskyting blir (litt) mer enn uskyldig moro

Dette ser helt utfattelig kult ut! Noen har tatt dette med strikkskyting litt mer alvorlig enn de fleste andre og laget strikkgeværer der du kan skyte 12 strikker før du må lade om (gjelder modellen vist overfor). Og det er alvorlige strikker; se bare på bildet hvor langt de spennes opp!

Ikk koster det allverden heller. $19,95 for den som er vist ovenfor. Jeg skal kjøpe (minst) ett, og det er mulighet for å henge seg på. En kar på jobben til far ser ut til å stå for innkjøp og legge inn storbestilling, så hvis du er interessert (hvem er vel ikke??) kan du legge inn en bestilling i kommentarene. Hele utvalget kan ses hos Backyard Artillery.

Det heftigste geværet, som koster $400 og utrolig nok er «out of stock», er en mitraljøse som kan skyte 144 (!!) strikker. Jeg drømmer om å få tak i et slikt og pepre Kent med 144 harde strikker på kort hold i hurtig tempo akkurat idet han kommer inn døra i leiligheten sin. Det kunne jeg levd lenge på.

Dette innlegget ble postet 18. februar 2006 kl. 16:50 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

21 KOMMENTARER

 1. David sier:

  Hahaha, konge! Jeg kommer til å leve lenge bare av tanken på hvor morsomt det var at du skrev det. Kan se for meg her og nå hvor fornøyd du ville sett ut etterpå.

  Kent står der i gangen ved døra og ler
  Nå ler han ikke mer
  Tøm våpen kontroller :D

 2. Anders sier:

  Er det bare å samle inn strikkene igjen og fyre opp på nytt, eller må man ha magasin? Eg kjøper gjerne eit på 12 skudd og peprer deg. Det kunne eg levd veldigt lenge på :)

 3. PålB sier:

  Rubberband Machine Gun. Massivt.

 4. Odd Erling sier:

  Trekke i tvil karakterskalaen din. Gjennomsnittskarakteren din for filma og bøge æ 5 å1/2.. Ikkje møje kritiske må eg sei…

 5. Eirik Eik sier:

  Bestiller du en Double-Barrel Rubberband Rifle til meg? trenger jeg ekstra ammo tror du?

 6. Kristoffer sier:

  Godt,
  bra å høre at du er hjemme igjen, kult at du skal ta over huskjerka til berit! Gleder meg til å treffe deg igjen en eller annen gang nærmere døden…

  Herrens rike nåde være med deg kriger!! (godt å se at du er godt over til mildere ammo:-)

 7. Asbjørn sier:

  Vilt så trigger-happy du har blitt Bøsse! Pass på, bli normal igjen! :P

  Støtter opp om Odd Erlings uttalelser..

 8. Bjørnar sier:

  Anders og Eirik: Det er mottatt.

  Odd Erling og Asbjørn:
  Det har sammenheng med to ting: (1) Det er få filmer/bøker på lista. Dere har lite grunnlag for å vurdere. (2) Jeg har, på den harde måten, blitt flinkere til å vurdere hva som ser ut til å være bra og dårlige bøker og filmer (coveret og en kort tekst bakpå sier mye, anmeldelser og omtaler sier enda mer). Jeg har sett og lest mange dårlige filmer og bøker, og har ikke til hensikt å gjøre det mer bare for å dra ned snittet. Snarere tvert imot.

 9. Gunst sier:

  Bjørnar! eg vil ha =D

 10. PålB sier:

  Lest dagens innlegg på kottke.org, Bjørnar. Liker vi det vi leser?

  Forøvrig lite med oppdatering her lately. Jeg er fullt klar over at jeg ikker særlig mye bedre selv, men likevel. Hva skjer?

 11. Ida sier:

  Hey Peter!
  det hørtes litt nifst ud med det strikkgeværet….
  Vilt kule og forseggjorte blogg du har:D
  stå på!

 12. hanneh sier:

  Hehehehe! sjeeeeeeefs!
  Bjornars blogg e tebage!! digge det!
  HB du he det bra!!
  klem fra Perth

 13. PålB sier:

  Sitat Bjørnar: «Blogging er et kravstort og utålmodig medium.»

  Det har gått over en uke Bøsse. En UKE!!

 14. roar sier:

  Det var den 18 feb.. nå er det den 8 mars.. det er 18 dager siden ???

 15. Ida sier:

  Unnskyld meg, 5 INNLEGG he eg, EG, klart å posta siden ditt sista!

  Vettdu kæ Bjørnar, eg lige ikkje å ta den strenge tonen, men nå føle eg at eg ikkje he noge valg!!!!!!!!!!!!!

 16. roar sier:

  24 dager….

 17. PålB sier:

  Bjørnar. Vi er altså glade i deg (på en manndig, helt normal ikke-ekkel måte), til tross for at maset vårt kanskje ikke virker kjærlig. Bare så du er klar over det.

 18. Ida sier:

  Snakk for deg sjøl, Pål!

  ((neidå))

 19. Roar sier:

  ikkje glem kino kl 18.00 onsdag 15 mars bjørnar :) møt meg på kinoen sånn mellom halv 6 og kvart på

 20. Bjørnar sier:

  Ida: AU!

 21. Eirik Eik sier:

  Blir der noge gang på disse gunertane snart?

Legg til en kommentar