Halvsjuk

Jeg er halvsjuk for tida. Det er utrolig irriterende.

På mange måter er det verre å være halvsjuk enn skikkelig sjuk, for du vet at du egentlig bør gjøre minst mulig og aller helst ligge helt i ro i senga til det går over, men det er for kjedelig til å gjennomføre. Når du er skikkelig sjuk har du ikke noe annet valg enn å ligge i senga (for du orker ikke noe annet), men halvsjuka lokker med alle de kjekke tingene du (iallefall ved første øyekast) har tilstrekkelig med krefter til å gjøre. Så du innbiller deg at du gjør ting saktere og «tar det litt roligere,» mens du egentlig gjør omtrent like mye som normalt. Resultatet er, forutsigbart nok, at du blir gående og være halvsjuk dritlenge.

Dette vet du, og du ignorerer det.

Dette innlegget ble postet 27. august 2006 kl. 23:57 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Anders S. sier:

  God bedring.

 2. Asbjørn sier:

  God bedring.

 3. Bjørnar sier:

  Takk.

 4. Marlén sier:

  God bedring, Bjørnar! Håpe du blir friske snart! Eller har du blitt friske kanskje? Snakkes hos Tone i dag?

 5. David sier:

  Du er kanskje allerede frisk, men god bedring uansett. Eller altså, ikke god bedring hvis du ikke er syk, men hvis du fortsatt ikke er frisk, altså syk, men ikke hvis du er frisk.

 6. IdaB sier:

  Det e så sant….

 7. Mattis sier:

  Hvis du er syk…. Drikk vann. Detta har vi snakket om. Takk for sist. Jeg leste det du skrev om hjemkomst forresten. for lenge siden.

  M

 8. Bjørnar sier:

  Mottatt, løytnant. Vil iverksette vanndrikking umiddelbart. Slutt.

Legg til en kommentar