Fotosafari

EirikB og jeg har lenge snakket om å gå på fotosafari, og i dag var tydeligvis dagen. September slår til med en sommerdag ut av det blå (kanskje dette har sammenheng med forrige innlegg?), og det passet seg å ta en tur i Sandtangen med hvert sitt kamera.

Sandtangen er jo som kjent full av ekorn som ikke er veldig redde for folk, og Eirik fikk et vilt blinkskudd. Sjå det, ja, sjå det.

Og her er undertegnede i aksjon:

fotosafari1.jpg

Flere bilder her.

Dette innlegget ble postet 13. september 2006 kl. 23:25 og er kategorisert under Bilder, Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. David sier:

    Fotosafari er en bra ting :) Utrolig kult med ekkornet! Jeg blir inspirert til å ta en fotosafaritur også. Jeg ser at du har forandret på designet her, kult med variasjon :)
    David slutt.

Legg til en kommentar