Bjørn Hansen / Urix

Bra intervju med Bjørn Hansen, programleder i Urix, i Vårt Land fredag. Urix er NRKs utenriksmagasin, og det er meget populært.

Jeg likte den følgende delen veldig godt (uthevingene er mine):

– Hvem er det som ser på Urix?
– Seerskaren vår består av alt fra kassaarbeideren på Rimi til ekspedisjonssjefen i UD. Men det er overvekt av folk med høyere utdannelse. Urix er på mange måter et krevende program. Du trenger ikke mange forkunnskaper, men du må anstrenge deg litt. Du kan ikke bare lene deg tilbake og la deg underholde, sier Hansen med føttene plassert i hvilemodus på kontorpulten.

Snakk om å være motstrøms! Du kan ikke bare lene deg tilbake og la deg underholde.

Et program som krever at jeg må anstrenge meg litt høres veldig interessant ut.

Dette innlegget ble postet 9. november 2006 kl. 0:31 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Ingvild sier:

  Urix ER et VELDIG bra program!
  En norsk form for 60 Minutes! :-)
  Det er et program for deg…

 2. Oddgeir sier:

  Er utrolig enig med Ingvild;)

  Har sett Urix så ofte jeg kan siden i fjor sommer. Du får mer dybde i sakene, i stedenfor glimtene på nyhetene. Også Olaug (mer eller mindre frivillig) har sett på Urix, og synes det er bedre enn nyhetene. Ved å se på Urix forstår hun mer av sakene som blir tatt opp. Spesielt liker hun rykningene i venstre albue nå han blir engasjert..(følg med på det..)

 3. Bjørnar sier:

  He he! Jeg skal følge med på venstre albue (løye!), og deres anbefalinger gjør meg desto sikrere på at det er program verdt å se.

  Jeg er vilt klar for å få til en Kristiansandstur snart! Jeg kommer plutselig. (Se, jeg står for døren og banker.)

 4. Anders S. sier:

  Eg ser ikkje Urix har kanskje mest med at det ligger på min min liste over kanaler eg ser desidert minst på. Men eg har sett på 60 minutes eit kongeprogram som eg ikkje likte når eg var yngre men som eg definetivt liker å se på nå. Det blir bare så altfor sjelden til at eg kommer på når det går på tven. Men så er jo eg litt rar og annerledes enn alle andre då.

Legg til en kommentar