«Disse tegn skal følge dem som tror»

Vi har hatt besøk fra Kristkirken i Bergen på Saron denne helga. Det var en opplevelse.

De kom 20 stykker for å undervise og dele av erfaringer med helbredelser og andre tegn og under. Det var bra undervisning og både oppmuntrende og utfordrende historier. (De vet heller ikke hvorfor ikke alle blir helbredet.)

Gud har ikke forandret seg, og det er vel da heller ingen grunn til at han ikke skulle helbrede også i dag. Og det gjør han også, som mange av disse kunne fortelle om.

Folka kan vel ikke akkurat kalles «trauste jærbuer» — de var en gjeng med friker! Ha ha ha! Jeg måtte le mye, både av glede/fascinasjon og fordi de var utrolig morsomme (les: utagerende). Men sånn er det vel. Hver sin stil. Gud er den samme.

Det som gjorde mest inntrykk for min del, er likevel dette: De hadde før de kom ned tatt opp kollekt på menighetens hovedgudstjenesten for å dekke reise- og matutgifter. Det vil si at de kom en gjeng på 20 stykker helt gratis for å dele av seg selv. Men ikke nok med det: På lørdagskvelden overrakte de til og med en pengegave — til OSS — selv om det er vi som har mottatt alt fra dem hele helga.

Kristirka, jeg er en fan.

Dette innlegget ble postet 19. november 2006 kl. 18:57 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar