Ledersamling for G1

Vi hadde ledersamling med alle G1-lederne i dag. Og for en gjeng. Jeg blir så utrolig oppmuntret hver gang vi samles!

Det er så mye engasjement og glede og liv at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Så mye bra folk samlet på ett sted skal du lete lenge etter.

Det er en ære å få lede G1 sammen med dere. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Dette innlegget ble postet 7. november 2006 kl. 0:25 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. HannaKjø sier:

    Dette klare eg ikkje å la ver å kommentera på! Ja, for – eg seie FOR – en gjeng!! Det kjeme te å skje så møje i menigheten vår for det e jo så mange som verkele vil noge! Eg e så utruligt takknemlige for at eg får ver en del av dette! Gud gjør STORE ting!! Ingenting er umulig når me e me på det Gud gjør!

    Et HALLELUJA for det! :)

    Å du, Bjørnar – du lede oss på en utruligt bra måte! Ditt liv smitte øve på oss! Bless you!!

Legg til en kommentar