Lederweekend G1

Oi oi oi, for en tur. Vi har vært på lederweekend med G1 på Saron, og det var en opplevelse. Helga var preget av mye latter (nydelig illustrert på bildet ovenfor). Det er utrolig mange morsomme folk som er ledere i G1. Ha ha ha! Blant annet var det involvert en del spill som til tider engasjerte voldsomt. Taboo er herved kåret til årets spill.

Det var mat, lovsang, undervisning, stille tid og avslapping, lek, spill og mye moro. Poking, for eksempel. En bra ting å poke om er hvem som må bli skutt med luftgevær. Det kan tenkes at Eirik Eik tapte den poken.

De hardeste av de harde (EirikB og undertegnede) valgte også å bade, noe som var en heller kald opplevelse. Det var så kaldt at det gjorde vondt fra første stund. Anbefales på mange måter ikke.

Det viser det også at når Joakim er litt overtrøtt og får i seg nok sukker sent på kvelden blir han veldig morsom og begynner å synge spanske barnesanger han ikke kan («en elefant kom marsjerende»).

Når Jarle i et spill skal forklare ordet «sjarm» uten å bruke ordet eller lignende ord peker han på seg selv og sier: «Bare tenk på meg! Jeg har det!» Og etterpå: «Er ikke det det første dere tenker på når dere tenker på meg?»

Sannelig, det var en god helg. For en gjeng! Let’s do it again.

Dette innlegget ble postet 4. desember 2006 kl. 17:17 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Marianne sier:

  Åh, dette e den løgnaste helgå på leeenge! Så fillenfantastisk. :D

  Eg lær når eg tenke på Joakim. Å eg lær HØGT når eg tenke på Jarle. E det muuulig å sei noge sånn RETT FRA HJERTA???!!! Åh. Det æ så løøøøje.

  Let’s do it again. JA!

 2. Astri sier:

  Hahaha! Fytti eg hadde ei så sinnsjukt løyen helg! åååh! d va sjikkele gudd! FOR nogen folk. Eg seie d igjen, FOR nogen folk!

 3. Jarle sier:

  Føle æg komme t å hørra om dette leeenge! Men for ei fanpigedetastiske helg :D

 4. ina sier:

  LET’S DO IT AGAING!!!

 5. HannaKjø sier:

  HAHA! Eg åg ler høgt!!

  Å ja, Jarle, dette komme du te å få hørra lenge!!!

  Bless you G1-ledere! Dåkk e fantastiske!

 6. Anders S. sier:

  Det å skyda folk med luftgevær høyres farligt og vondt ut. Aldri om du hadde fått lov til det hvis eg hadde våre med.

 7. Marita sier:

  FOR ei helg æg må bare sei FOR ei helg…!!! å ikkje minst- GOE folk:)

  fytti du æ flinke å skriva Bjørnar…! æg sidde her på skulen å lær for mg sjøl.. de rondt mg trur æg begynne å lura litt:P

 8. Bjørnar sier:

  Takk skal du ha, Marita! Det var kjekt å høre. :)
  Vilt løye å sitte å le for seg sjøl, hehe.

Legg til en kommentar