Kveldskjøring i Ålsheia

I dag ble årets første dag i bakken et faktum. Asbjørn (beklager utsnittet, Asbjørn, men jeg fikk i det minste med din beste side), Hege, EirikB og jeg tok turen opp for litt kveldskjøring i Sirdal.

Det var gullfine forhold. Gradestokken viste femten minusgrader. Bakken var litt hard, men med mye fin styresnø oppå. Utenfor løypene var det fortsatt urørte områder med nysnø. Det var stjerneklart. Det var perfekt.

Veldig god gjeng å være på tur med. Som alltid veldig mye morsomt og festlige kommentarer og burn’er. Mye godt samspill for å skape gode morsomheter sammen. Asbjørn i perioder et eget show helt på egen hånd, slik som bare han kan. Det var nydelig.

Samtidig avslappet stemning og rom for å være stille og slappe av. Tid for ettertanke og refleksjon.

Så takk skal dere ha! Det var konge.

Dette innlegget ble postet 25. januar 2007 kl. 1:59 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. ina sier:

    «Asbjørn i perioder et eget show helt på egen hånd, slik som bare han kan.» – HAHAHA!!! tvile ikkje på det…:)

Legg til en kommentar