Neeeei! Sesongslutt igjen!

Søppel!

Alle gode serier slutter sesongen akkurat når du står på kanten av høydepunktet og ville gitt den venstre armen din for å vite hvordan det slutter.

Nå har også min favoritt, såpeserien Saron, sluttet for denne gang.

Hvis du ikke vet hva jeg snakker om foreslår jeg at du tar turen over til IdaF sin blogg og leser denne fantastiske føljetongen. Det er en fantastisk morsom og utrolig dramatisk skildring av miljøet tilknyttet Saron. (Første episode her.) Hahaha!

Ida Fisketjøn, DU er løyen!

Dette innlegget ble postet 24. januar 2007 kl. 14:48 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Marianne sier:

    Ja, hu der E virkelig virkelig løjen allså.

Legg til en kommentar