Tanker i etterkant av Impuls 07 og Impuls Lederdager

Puh… Da er fem dager med Impuls og Lederdager over. Og for noen dager det har vært!

Det var skikkelig trøkk på Impuls helt fra starten av. ThomasW drister seg til å si at hans «umiddelbare følelse er at dette var tidenes Impuls.» Godt mulig det. Det merkes at gjengen som leder Impuls har gjort det noen år. Det er akkurat som at det er mer tyngde enn før.

Både lovsangen og undervisning gikk dypere enn det har gjort tidligere, og jeg opplever dette som en modning av Impuls som bevegelse. At det blir forkynt over temaet «hvordan kan Gud være god når det er så mye vondt i verden?» er et sunnhetstegn.

Samtidig blir festen og gleden enda sterkere for hvert år, og det var fantastisk å se hvor overgitte og engasjerte alle var i tilbedelsen. Herlig å se de folka som var der for første gang bli grepet av lovsagen.

Mandag og tirsdag har vært Lederdager, og tro det eller ei, det overgikk Impuls-helga flere ganger. Hvert år når vi kommer til lederdagene tenker jeg: «Det kan jo ikke bli like bra som i fjor.» Men hvert år blir jeg overrasket over at jo, det kan faktisk det. Årets lederdager var tidenes beste.

Mandag ble Ungdomsundersøkelsen (ingen nettside, beklager) presentert. Mange interessante funn om ungdoms tro og hverdag. Ikke så helt nytt, men mye som falt på plass. Altfor stort til å skrive noe om her. Kanskje en annen gang. Skal lese boka og prøve å oppsummere en dag.

Det var utrolig bra seminarer. Altfor mange gode å velge mellom (bittert!). Møtene var fantastiske. Det var stor frihet og mye crazy greier. :)

Det mest inspirerende med å være der var å se at vi er på rett vei, og at vi ikke er alene om å være på rett vei. Vi er med på noe veldig stort som Gud gjør over hele landet. Det er ikke vår egen kraft eller våre egne ideer som funker (vi har forresten ingen egne ideer, vi stjeler stort sett bare andres ideer), men det er tydelig at det er Gud som leder oss inn ting han har gjort klar for både oss og andre.

Marianne skriver også om/fra Impuls. :)

Jeg er meget oppbygd. Skal prøve å roe meg ned.

Dette innlegget ble postet 30. januar 2007 kl. 23:39 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Hege sier:

  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN,BJØRNAR!!!! :D

 2. Fartein sier:

  hey hey hey. ja d va utrolig gøy på impuls! syns det seminaret du var med å ha var veldigt innteresant:D

  glede meg t å finna mer ud om denne mannen, med denne visdom:)

 3. Sauen2k sier:

  Hei Bjørnar! Kjekkt at du hadde våre inne på bloggen min;) Men ja Dalla and the magic Llamas ska ha comeback:) men uten Erik da. Slik som eg har forstått, så har de lyst å prøve ut med bare Eirik på gitar, så får vi se hvordan det går:) Jeg gleder meg hvertfall!:D Men jah Impuls helgen var fantastisk:D det var rett å slett helt konge:D og nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg en deel til hemsedal:D

  Snakkes! GB!

 4. Bjørnar sier:

  Hege: Takk! Og takk for besøket i kveld. :)

  Fartein: Kjekt å høre at seminaret var interessant! Må advare om at det ofte er mer visdom på overflaten enn på dybden. Men det vil vel vise seg. Det jeg ER god på, og like veldig godt, er å drømme. Gleder meg til å bli kjent med deg! Det virker som at du har et stort og levende hjerte. Det vil jeg gjerne se mer av. :)

  Sauen2k: Mottatt. Jeg stiller til konsert, jeg. Både for å høre Dalla and Those Insane Llamas og bandet ditt.

Legg til en kommentar