Bjørnar 23 år

Så går jeg altså inn i mitt tjuefjerde år i friluft. (Synes det er utrolig fascinerende at de i Sør-Korea regner alderen fra unnfangelsen, og ikke fra fødselen — slik at du tre måneder etter fødselen feirer din ettårsdag. Det stemmer jo på mange måter mer med virkeligheten.)

23 år er en god alder. Det er midt i hele fasen der en har flyttet ut hjemmefra og kanskje studerer litt og vet ikke helt hva en skal gjøre med livet sitt, men underveis nyter en det i fulle drag. Det er herlig! Og jeg føler meg som 23 år. Det er ikke alltid at det er samsvar mellom opplevelsen av sin egen alder og den faktiske alderen, men det er jo utrolig gudd når de to er i synk.

Jeg feiret dagen hjemme hos meg selv på kvelden. EirikB og jeg utgjorde pyntekomiteen, og vi dekorerte og pyntet og gjorde alt vi kunne for å gjøre det fint i kåken min. Det ble utrolig fint. Er det noe EirikB og jeg kan, så er det å gjøre det fint rundt oss.

Og det kom jammen mye godt besøk. Takk til alle dere som var innom! Og takk for alle gaver! Mye morsomt og mye bra. Hehe. Dokke er løgne. Jeg tenker ganske ofte på det: Det er mange rare og morsomme folk i fellesskapet vårt. Veldig rare og veldig morsomme.

Dette innlegget ble postet 1. februar 2007 kl. 1:41 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Ellå sier:

  Hehe. DU e rar å morsom! ;-) Gratulerer nok ein gong me dagen! Surt eg ikkje kunne komme, men eg va me dokke i tankane =) God bless u!

 2. Ingvild sier:

  Eg e enig med Ellå; Du e rar og morsom! Og i tillegg e du ein av beste mannfolkå eg vett om! :-) Men grunnen te eg skrive denne kommentaren e for å anbefale en film (du e jo en filmfreak av en mann!); MIRAKELET! Eg syns det va en kongebra, norsk film! Anbefales!

 3. Kristoffer sier:

  Gratulere med dagen! Ska sei, her flyter det med god ord om deg, godt å se. Du har også blitt en raser i å oppdatere bloggen igjen, ikke værst. Varm hilsen fra broder på «sydhavsøyene»…

 4. stine sier:

  Gratulerer med dagen, Bjørnar!
  Høres ut som du har hatt en nydelig dag!
  Visste forresten isje at du var filmfreak, men d gleder meg svært mye!
  sjøl vil e vel også havne i den kategorien tenker e. Film er digg!
  Bøker og filmer er livet mitt(cirka da..)!
  ha en fin dag i dag også. første dag som 23åring!

 5. Bjørnar sier:

  Alle: Jeg takker og bukker for gratulasjoner.

  Ingvild: Takk skal du ha! Det komplimentet tror jeg seiler inn på lista som et av de beste komplimenter jeg har mottatt gjennom tidene. Det er en ære, Ingvild, å høre det fra deg. Setter veldig pris på det.

  Kristoffer: Jeg har fått ny vind i seilene når det gjelder blogging. Blir det noe blogging på deg snart?

  Stine: Jeg er lidenskapelig opptatt av film. Og jeg merker at filmsmaken bare blir smalere og smalere. Kjenner du deg igjen?

Legg til en kommentar