Brødrekveld med brødrene Tollaksen

Foto: Jarle Aarbakke Tollaksen

På lørdag hadde Jarle (a.k.a. Jaltos Pigede) og jeg Brødrekveld. Haha! Det var konge! Jaltos er vanvittig løyen. :D Dette var noe jeg for alvor oppdaget Interrail-turen vår i sommer, men nå kommer det til syne hele tiden. For en løyen person!

Vi startet på Big Horn Steak House på Sandnes med noen sinnsykt gode biffer. Hvis du ikke har vært på Big Horn vil jeg anbefale det på det groveste. Hvis du har vært der vet du hva jeg snakker om. Biff av indrefilet med pannestekte poteter. Sweeeeet! (Cred til ThomasR for anbefaling, takk skal du pigede ha.)

Festen fortsatte med Oreo Dream Cake på Dolly. Det var fillen ei drømmekake. Chocolate all the way through. Der traff vi på en gammel klassekamerat fra videregående, selveste Tengesdal fra Orstad.

Jeg traff forresten Tengesdal igjen i går, og da skrøt han på seg å ha besøkt samtlige Dolly-restauranter i Norge i løpet av en tretten dages tur i sommer, totalt 82 restauranter. Jeg har til gode å sjekke faktaene i saken, men det høres ganske vilt ut. Konge hvis det er fakta, men det høres svært usannsynlig ut.

Kvelden ble avsluttet med Blood Diamond på Sandnes kino, en sjefsfilm som var kronen på verket etter en suksessrik kveld.

Jaltos Pigede, du er konge. For en mann! Jeg er din største fan. ;)

Dette innlegget ble postet 15. februar 2007 kl. 16:45 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

11 KOMMENTARER

 1. Ingvild sier:

  Wow….for en festkveld når det gjelder mat! Oreo Dream Cake er et absolutt høydepunkt i livet! :-) Men du glemte de franske noisettene….både pannestekte og noisetter! MMMMMmmmm Glede meg te besøk i helgå! :-)

 2. Elling sier:

  Dette var en formulering jeg særlig satte pris på: «vil jeg anbefale det på det groveste.»

 3. Marianne sier:

  Dåkke e veldig løgne! VELDIG! LØGNE!

 4. Marianne sier:

  ps. sko likt å våre flua på veggen den kvelden ja. å jøiemæg!

 5. Jarle sier:

  Du hadde nok fått mæ deg mange interessante og løgne samtala då, Marianne!! :D

 6. Bjørnar sier:

  Ha ha ha! Du hadde likt deg veldig godt som flue på veggen på brødrekvelden vår, Marianne. ;)

  Og Ingvild, jeg noterer med de franske noisettene. Jeg skal definitivt sjekke det ut neste gang!

  Elling: På det groveste-uttrykket er stjålet fra Jonas Aarrestad, en meget festlig og god mann. Jeg liker også formuleringen veldig godt.

 7. 15. Johannessen sier:

  Silen har besøk alle Dolly’ane i Noreg. Han og kompisen fekk sponsa pizza og bensin av Dolly! Då turen var over var han møkk lei pizza og kartlesaren… ;)

 8. idaB sier:

  åh! e det noge eg syns e søtt så e d søskenkjærlighet! (og Mp3’en min;))

  Biff – det e ikkje bare skamgodt, men det e det besta ordet òg!:D

 9. Anders sier:

  Må bare sei at eg finne enn viss likhet mellom deg å oksen så henge i tage inne på bighorn…

 10. Evje sier:

  Tollaksen!
  Skjera?! Fikk afghanistan kick, så kikka litt rundt på gamle bilder osv, bare søkte litt rundt og fant denna sia, nydelig! pokker heller det var fett der nede! skreiv sikkert kommentar på feil ting.. så det bildet som vi tok inni leieren, oppa det taket, det bildet er så eviiig fett, måtte ha det =)

  Men hey! gotta run, sende mail eller no hvis du er hypp!
  snakkas kompis

 11. Bjørnar sier:

  Evje!! Haha! Vilt lenge siden! For noen gode tider det var i Afghanistan. Savner det EN DEL.
  Band of Brothers-bildet er faktisk fett.

  Jeg sender deg en mail jeg, Evje. ;)

Legg til en kommentar