Rapport fra Hemsedal 2007

Da er vi kommet trygt hjem fra Hemsedal, og for en tur det har vært.

Vi fikk tidenes forhold i bakken. Det var nysnø på nysnø fra ende til annen. Da vi kom hadde det snødd dagene i forveien, og det bare fortsatte å dale ned mens vi var der. Det ble mye kjøring utenfor løypene, nedover skogen i størst mulig fart mellom trærne. Fy fillen så rått.

Vi hadde møter/gudstjenester for alle på kveldene, og det var konge. Det var utrolig trøkk i lovsangen helt fra første stund, på tross av at bandet ikke var samspilte og ting ikke gikk på skinner — men det gjorde ingenting, for det ljomet i veggene likevel.

Iallefall én ble kristen i løpet av turen (halleluja!), på lørdagskvelden var det fire som ble helbredet, vi ba sammen, vi sang sammen, og jeg hører nå at dette er nesten som et godt, gammeldags vekkelsesmøte.

Men seriøst, det var fantastisk. Utrolig mange gode folk som var med. Mange morsomme folk, og mange forskjellige folk. Jeg føler meg gammel når jeg er ti år eldre enn den yngste på turen, men det får heller gå.

Det var på alle måter en glede.

Takk for en sjefstur, alle dere som var med! Dere gjorde turen til det den var.

(Les ogvå hva Ine og Hege forteller om turen.)

Dette innlegget ble postet 27. februar 2007 kl. 0:27 og er kategorisert under Kirke, Livet, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Christer sier:

  Tusen hjertelig for en konge tur! Veldig interesant tale du hadde. Snakkes kansje plutselig, men i hvert fall i hemsedal 08;)

 2. Ingjerd sier:

  Jeg har lest litt på bloggen din, veldig mye kjekt å lese. Leir og ski høres jo ut som en meget god kombinasjon! Hva må dere betale for en slik herlighet med høyfjellshotell, reise og skikort?

 3. Bjørnar sier:

  Takker, Christer. :)

  Ingjerd: Herligheten koster 2800,-. Det er verdt hver krone.

Legg til en kommentar