Blogge-tikken på gjennomreise

Jeg er blitt tikket av PålB.

Sånne kjedegreier som dette er noe av det verste jeg vet, men denne saken her er litt interessant siden den inviterer folk til å dele juicy historier om sine merkelige og ofte skjulte sider. Konge!

Regler:

Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir «tatt» må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som «har den», og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt «tatt», og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

1. Jeg liker å lese. En gang vi hadde en lesekonkurranse på barneskolen som gikk over tre-fire uker fikk vi diplom etterpå der stor på hvor mange sider vi hadde lest, 500 sider ga «Den lille Lesehesten», 1000 sider ga «Lesehesten» og 1500 sider ga «Den store Lesehesten». Jeg har ennå et diplom der det står at jeg leste 2800 sider. Jeg liker å lese. Og å konkurrere. I dette tilfellet en slagferdig kombinasjon.

2. Jeg er sannsynligvis mye mer datanørd enn du tror. Jeg har et enkeltmannsforetak som jeg utvikler nettsider og gjør litt dataarbeid med. I perioder har dette vært hovedinntektskilden min. Jeg kan sitte mange timer foran dataen uten å gjøre noe fornuftig, bare finne ut av ting og hvordan de fungerer. Altfor mange timer.

3. Jeg er egentlig beskjeden. I begynnelsen av tenårene var jeg veldig beskjeden. Over tid har jeg lært meg å mestre det og ikke la det kontrollere meg. Jeg er likevel fortsatt litt ukomfortabel i møte med nye mennesker, da kjenner jeg at beskjedenheten banker på.

4. Jeg har spilt fløyte (aka. tverrfløyte) i seks år. Jeg ble ganske god etter hvert, men er fortsatt bitter på mor og far for at de ikke tvingte meg til å spille f.eks. gitar eller et eller annet det går an å bruke til noe!

5. Jeg blir veldig engasjert i lek og spill, og er en meget dårlig taper. Jeg kan bli dritsur av å tape i et spill, noen ganger så sur at resten av kvelden blir ødelagt av det. Jeg er en like dårlig vinner, og klarer ikke la være å gjøre narr av og tråkke på de jeg har slått — nettopp den type oppførsel som gjør meg rasende når jeg er den tapende part.

6. Astri og jeg ble sammen over SMS.

Oppdatering: Jeg bare fleiper. Punkt seks her er nok ren løgn. Vi er ikke fjorten år.

Kem fillen er det igjen å tikke?!

Hm, jeg tikker: Olaug og Oddgeir, Einar André, HanneH, Fartein, Steinar og ArneB.

Selvsagt er det ikke lov med gjentikken.

(via)

Dette innlegget ble postet 8. mars 2007 kl. 14:12 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

12 KOMMENTARER

 1. Jarle sier:

  What? På SMS?? D æ pigede d versta… :D

 2. Astri sier:

  eg seie og what????????

 3. Jon Arne sier:

  Er det den første krangelen på gang? :-)

 4. Asbjørn sier:

  Hey Astri, du har kje lov å sei what i dette tilfellet! Moderne og effektivt syns nå eg. (: Koffor ikkje. Det er forresten ikkje trygt å vinne over deg. Som regel vanker det slag..

 5. Bjørnar sier:

  Nei, punkt seks her er jo bare tull.

  Overraskende at du gikk på den, Jaltos. Ikke så overraskende for din del, Asbjørn.

  Jeg er litt interessert i å høre mer om denne slagscenen.

 6. Jarle sier:

  Nei, æg fatta ingenting når æg læste d… Tenkte at d va veldig ulikt deg å jær d øve SMS :D

 7. Jarle sier:

  …men æg hadde jo ikkje akkurat forventa å få en løgn slengt rett i tryne helle…

 8. Bjarte sier:

  Tverrfløyta hadde nok blitt kult i lovsang:)

 9. Lars sier:

  Tverrfløyte? Skeptisk.. du blir nesten nødt til å bevise det en gang XP

 10. Bjørnar sier:

  He he he! Noen demonstrasjon blir nok neppe aktuelt. ;)

 11. Helena sier:

  hey! du trenge kje ver fjorten år fior å bli samen øve sms :( det kan godt mulig ver at kjærastane bur langt fra kverandre å jentå he ei mor så e veldi strenge på inne-tie :(… dessuden så he det ingenting å sei kossen mdi blir ilag! det e liga gilt fordet! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

 12. Gunnar sier:

  Så sant, så sant Helena ;)

Legg til en kommentar