For å komme i gang

Vel, vel. Lenge siden sist og kjekt å se deg igjen og alt det der.

Det har gått en måned siden sist, og det har jo skjedd mye på den tida. Det skjer ofte mye på  en måned. Jeg gidder ikke fortelle alt. Når jeg har fortalt en ting til én person én gang er jeg fornøyd. Da har jeg stort sett ikke behov for å fortelle det samme til noen andre. Og internett — du er ikke først i køen for tida.

Men jeg kan ta et par av høydepunktene.

Barcelona. ThomasR og jeg reiste til Barcelona og var der fire dager sammen med menighetsledere fra menigheter rundt om i Europa. Vi snakket mye sammen om kirkeplanting, og fikk høre erfaringer fra andre steder og menigheter. Meget lærerikt. Kortversjonen: Vi er inne på rett spor. Nå er det bare å ta den helt ut.

Påskeferie. Meget god påskeferie. Mye henging og drøs, og jammen ble det ikke noen bålturer også.

Kristian Lande på besøk. Han er involvert i misjon i Europa, og kom til Bryne for å dele av hjertet sitt for denne saken. Mye gode historier og mye moro.

Jeg tror jeg skal gjøre en innsats for blogging i tiden fremover.

Dette innlegget ble postet 15. april 2007 kl. 21:47 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. PålB sier:

    Godt du har hatt det fint =) Håper tåa er på bedringens vei!

Legg til en kommentar