Hillsong United: All of the Above

Jeg har ventet på denne plata siden første gang jeg hørte den skulle komme. Nå er den her.

Hillsong United har produsert noen av de beste lovsangsplatene jeg vet om, og denne er pigede ingen unntak.

For første gang har United spilt inn i studio, og ikke live som de pleier å gjøre. Jeg var litt halvskeptisk med én gang jeg hørte det, siden lovsang gjøres i fellesskap, og en får ikke fanget stemningen på samme måte i studio.

Jeg ble litt roligere da jeg leste hva Joel Houston (musikalsk leder) skrev om prosessen. Han skriver bl.a. at teamet hadde noen konge lovsangsstunder i studio – uten publikum eller andre som tok fokus, bare de og Gud. Og nå når jeg har hørt plata er all skepsis borte. Den er vilt bra.

Instant fave: Hosanna (finnes som video på Youtube).

Som alle de andre United-platene er også All of the Above best på HØYEST mulig volum.

Løp og kjøp.

Dette innlegget ble postet 16. april 2007 kl. 14:16 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. David sier:

  All of the above blir lagt til i handlelista mi :)
  Og jeg digger designet på bloggen din Bjørnar, veldig najs og anderledes
  (og adressa mi i blogrollen din er feil…)

 2. Nils sier:

  ja. det er en fantastisk plate! kjøpte den i går. Deilig sound og det er så villt tydelig at det ikke bare har pågått en innspilling i studio….

 3. Nils sier:

  og hosanna er min favoritt også!

 4. Bjørnar sier:

  Takker, David. :)
  Skal fikse adressen din.

Legg til en kommentar