Kent Tjelta ny G2 pastor

Fra epost til menigheten i dag:

«[…] På grunnlag av dette har styret og lederskapet bestemt at etter sommeren skal Thomas være G3 pastor og ledende pastor. Når han da ikke lenger har tjeneste i G2 ønsker vi å kalle Kent Tjelta til G2 pastor i 50 % stilling.»

Lide gudd! :D

Gratulasjoner kan leses inn på Kents telefonsvarer 51 11 54 68. Det tror jeg han vil like VELDIG godt.

For flere nydelige bilder av Kent, se nettsiden hans: kent «russer» tjelta.

Oppdatering: Hele eposten er nå tilgjengelig på nettsidene til ImF Bryne.

Dette innlegget ble postet 25. april 2007 kl. 13:01 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Jarle sier:

    KONGEØØØ!!!

  2. john sier:

    Årh, for enn mann!

Legg til en kommentar