Narko i vårsola

Jeg satt ute i godværet i går ettermiddag og leste på en av benkene på torget, de benkene med bord mellom helt inntil muren på oppsiden av Andedammen. På benken ved siden av meg satt det to karer og snakket i telefonen og hørte på musikk.

Plutselig løper en av de to bort til en mann med to hunder som går forbi og begynner å prate med ham. Etter litt kommer de bort, og han med hundene lør frem noen små plastposer med hvitt pulver i og legger på bordet.

Jeg blir litt ubekvem. Jeg er havnet mitt i en narkodeal. De begynner å forhandle på pris. Høytlytt. Mens jeg sitter rett ved siden av. Mindre enn en meter unna. Det er akkurat som om jeg ikke er der, selv om jeg selvsagt hører og ser alt de sier og gjør.

Veldig spesielt.

De blir likevel ikke enige om prisen, og det ender med at det ikke blir noe salg.

Det overrasker meg egentlig ikke at det foregår kjøp og salg av narkotika på Bryne, men det overrasker meg at det skjer så åpenlyst, midt på torget en mandag ettermiddag.

Dette innlegget ble postet 27. april 2007 kl. 12:57 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Marita sier:

  skommelt..

  kor æ litle fredelige og trygge Bryne?

 2. Bjørnar sier:

  Forduftet med sola, kanskje?

  Tror egentlig Bryne er akkruat like fredelig og trygt som det alltid har vært.

  Det foregår nå, og har foregått før, ganske mange ting vi ikke vet om, og som ikke nødvendigvis passer inn i bildet vi gjerne vil ha. Narkotikahandel på Bryne er vel neppe et nytt fenomen…

Legg til en kommentar