Harry Potter and the Order of the Phoenix

Trailer av Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Premiere: 13.07.2007

Sweet! Det blir stadig mørkere og dystrere.

Må snart lese meg opp igjen på de siste bøkene som forberedelse til filmen og den siste boka.

Dette innlegget ble postet 1. mai 2007 kl. 11:05 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Anders S. sier:

  Å det er så sweet. Eg glede meg som ein liten unge på tivoli. Det er bare ein ting til eg glede meg meir til, nye Pirates of the Caribbean, å den blir sweet.

  Dette blir som sist då eg var i Disneyland :)

 2. Jon Arne sier:

  Mange steder blir systematisk voldtekt i økende grad brukt som del av en bredere strategi i krigføringen. Målet er å sette skrekk i sivilbefolkningen og true fienden ved å angripe familie og venner.

  Se Røde Kors sin nye film her, http://atvs.vg.no/player/index.php?id=9016

  Og gå inn på Røde Kors sine nettsider og lese mer her, http://www.redcross.no/

Legg til en kommentar