Språkkurs / 3d ministries

Kent og jeg underviste språkkurset (a.k.a. Lifeshapes) på Saron sist helg.

Det var fascinerende å undervise sammen med ham. Vi er like på mange ting, men vi har ofte veldig forskjellig innfallsvinkel, og det skaper en del spennende situasjoner der vi både utfyller hverandre godt og bryner oss på hverandre. Det er konge.

Hver gang jeg underviser språkkurset blir jeg slått av hvor nyttig det er, og hvor omfattende det er. Det setter utrolig mange ting i system og perspektiv, og er en veldig god hjelp til å forstå prosesser i meg selv og andre og gjøre noe med det på en god måte.

Folkene som har utviklet språkkurset/Lifeshapes har laget en nettside som er meget bra. Det er vilt med ressurser der, og det hele ser veldig nice ut.

Sjekk det ut: 3d ministries.

Dette innlegget ble postet 10. mai 2007 kl. 22:06 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. stine sier:

    Jippi!
    Kent kommer for å undervise oss i Krsand om en uke!
    Gleder meg!

Legg til en kommentar