Badesesongen er i gang

Ahhhh, gode minner. ^^ Peri som var ferdig marinejeger og plutselig forsvant under vann med de frikete svømmeføttene sin, og kunne dukke opp hvor som helst.

Om jeg ikke husker helt feil klarte han ved en anledning å fange en and ved å dukke dypt ned, stige opp rett under den og gripe den i føttene. Det var nydelig. Ha ha ha! For en frik!

Badesesongen i år er også i gang. EirikE og jeg var oppe i Åsenvatnet på søndag (da var det veldig kaldt — Eirik hørtes ut som at han skulle dø da han kom til overflaten), og det var visst en gjeng som var oppe i går (da var det visstnok bare nokså kaldt).

Hekkan, bading er vilt nice, selv om jeg fryser så jeg skjelver i en time etter hver gang. Det er så vilt verdt det.

Er bading det kjekkeste du vet? Kom, bli med! Vi skal fillen bade til vi blir blå og dør gjennom hele denne sommeren.

Dette innlegget ble postet 7. juni 2007 kl. 16:32 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Marianne sier:

  Ja, eg trur bading e noge av det jillaste eg vett:) I vatn vel å merka. Men sjøen ao e kjekt! Eller.. Klare ikkje heilt bestemma meg ke så e kjekkas…
  Men badas ska det!

 2. Roar sier:

  Jeg var og bada i ogna elva forrige helg.. sweeeeeet… veldig sweeeeet.. først ned til sjøen for å bli kald og så i elva.. da er den akkuratt passe temperert =)..

  I tillegg hadde jeg et bad på Orre stranda i slutten av April og nå har jeg hatt 3 til på orre stranda.. i går var jeg der 4 timer og det var så varmt at det ikke en gang var nødvendig å tørke seg =) Vannet er sånn.. at du blir nedkjølt, men er ikke det litt av poenget?

  Sign me up for any badeturs as long as im not at work :)

 3. Anita sier:

  JA! Bading i NICE :D he bara 4 gånge sjøl :P hehe..
  Eg e me neste gång:)
  CALL ME! :D

 4. Roar sier:

  jeg kan legge til sirevåg, ogna og orre på lista mi bare i dag =) =)= =) =) =)

Legg til en kommentar