Ferie :)

Foto: monkeyc.net (flickr)

Jeg har begynt på ferien. Fire lange og gode uker ligger foran, og det blir fan-pigede-tastisk!

Dagene går cirka sånn som dette:

Stå opp i tolv-tida. Spise frokost. Gå ned på biblioteket, se om det skjer noe der (det gjør det ikke). Stikke ned på Mezzanin og lese litt. Kanskje spille litt beachvolley. Spise middag. Spille litt dataspill (noe jeg liker veldig godt, men aldri får/tar meg tid til utenom feriene). Henge med folk på kvelden. Sen kaffe og drøs på natta. Lese en god bok på senga. Legge meg i tre, fire-tida.

Gjentas til sommeren er over eller total kjedsomhet overtar.

Sweet.

P.S.: Tidenes Facebook-statusmelding: «Bendik [Baasland] is having facebook-vacation (not vacation from facebook, but he is spending his vacation on facebook).»

Dette innlegget ble postet 4. juli 2007 kl. 2:08 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. HannaKjø sier:

    Hørres GODT ut! Det er velfortjent:)
    Kom gjerna innom å ta en is på pastabakeriet, akkurat fått inn litt flere sorta! :)

    Fantastisk bilde!

Legg til en kommentar